URGENT

Les platges de Blanes disposaran de desfibril•ladors

Compartiu aquesta història

 

Els socorristes i vigilants de les platges blanenques disposaran de fins a 14 desfibril•ladors externs automàtics facilitats per Dipsalut, l’organisme autònom de salut de la Diputació de Girona.

D’aquests 14, 9 són mòbils i 5 estan ubicats en columnes fixes. Els desfibril•ladors mòbils estan repartits als llocs de socors, a l’Oficina de Turisme d’Els Pins i als vehicles d’emergència de la Policia Local i Protecció Civil.

 

Pel que fa als 5 desfibril•ladors fixes, estan en columnes situades molt a la vora de la platja on els podrien necessitar, com ara al Passeig Pau Casals, Passeig de Dintre, Plaça d’Els Pins, Plaça Catalunya i Passeig Catalunya. A la ciutat hi ha un total de 14 columnes amb desfibril•ladors, que es van posar en marxa el maig del 2013.

Tots els socorristes han impartit un curs per l’ús dels desfibril•ladors automàtics com en la Reanimació Cardiopulmonar que complementa l’aprenentatge.

El Servei de Vigilància Salvament i Socorrisme s’ha posat en marxa aquest dissabte, i s’allargarà fins a mitjans de setembre.

El servei funciona en horari ininterromput de 10’30 a 18’30, de dilluns a diumenge.

Per oferir el Servei, Blanes tindrà total de 22 socorristes aquàtics, repartits en funció de les necessitats de servei als 3 llocs de socors fixes, així com en 7 torres i cadires de vigilància.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics