URGENT

Xerrada per consolidar els nous petits negocis

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper dia 25 de juny, dimecres de la propera setmana, la Fundació Universitària Martí l’Humà, oferirà una xerrada del programa de suport CONSOLIDA’T.

Com el nom indica és un programa adreçat a ajudar als autònoms o petites Pimes que acaben de començar a consolidar el negoci.

La xerrada de PLF es farà al MiD a partir de les 10 del matí, per tal d’explicar com funciona el Consolida’t, un programa finançat al 100% pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Aquesta iniciativa està dirigida únicament a autònoms i micro pimes amb una antiguitat superior a 1 any i amb menys de 5 anys al Règim Especial de Treballadors Autònoms.

El Consolida’t vol ajudar a aquestes empreses en la seva arrencada i, després de la xerrada de presentació, la campanya inclou la visita de professionals als negocis per assessorar sobre diferents matèries com ara finançament, rendibilitat, màrqueting, etc. Uns assessoraments personalitzats que s’aniran fent fins la tardor. Ho ha explicat Silvia González de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

El programa, però, es reserva el dret d’admissió de participants atenent a tot un seguit de requisits.

D’aquesta manera la xerrada de la setmana que ve, és oberta a tothom, però no tothom podrà acollir-se al programa Consolida’t.

Qui vulgui aspirar a fer aquesta informació empresarial cal de demani plaça a l’Àrea de Promoció Econòmica de PLF, a través del correu electrònic promocioeconomica @ palafolls.cat , per telèfon al 93 762 00 43 o presencialment al propi departament de l’Ajuntament, al carrer Francesc Macià, 1, primer pis.

Les inscripcions per participar al Consolida’t es tanquen aquest divendres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics