URGENT

Avui obre la piscina municipal amb una jornada de portes obertes

Compartiu aquesta història

Com cada any pels volts de St. Joan, i coincidint amb el final del curs escolar, es posa en marxa la temporada de la piscina municipal i ho amb un dia d’accés gratuït per a tothom.

La instal•lació mantindrà l’horari habitual, obrint a les 10 del matí i tancant portes al públic en general a les 7 de la tarda, quan començaran diferents cursets de natació.

La regidora d’esports de PLF, Ester Torrent, explica que la instal•lació estarà oberta fins el 7 de setembre, però que si el temps acompanya i hi ha demanda, es podria allargar una setmana més.

Pel que fa els preus, les entrades es mantenen igual que l’any passat. Així l’entrada general d’entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passant a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, el preu és de 44.30€ pels infants i de 51€ i mig pels adults.

Ja fa 3 temporades es van estrenar els abonaments de 10 entrades a la piscina, que han tingut molt bona acceptació i que enguany costaran 24.20 per adults i 19.8€ per infants.

Enguany hi ha novetats en els cursets de natació. L’empresa que s’encarregava fins ara ha tancat, i per tant enguany s’encarregarà una altre empresa.

Els interessats en els cursets d’iniciació i perfeccionament de natació podran informar-se a la recepció del mateix equipament. La principal novetat d’aquest any de la piscina és que la instal•lació disposarà de xarxa sense fil gratuïta. Es tracta de la que ja dóna servei a moltes altres places de la localitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics