Avui obre la piscina municipal amb una jornada de portes obertes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any pels volts de St. Joan, i coincidint amb el final del curs escolar, es posa en marxa la temporada de la piscina municipal i ho amb un dia d’accés gratuït per a tothom.

La instal•lació mantindrà l’horari habitual, obrint a les 10 del matí i tancant portes al públic en general a les 7 de la tarda, quan començaran diferents cursets de natació.

La regidora d’esports de PLF, Ester Torrent, explica que la instal•lació estarà oberta fins el 7 de setembre, però que si el temps acompanya i hi ha demanda, es podria allargar una setmana més.

Pel que fa els preus, les entrades es mantenen igual que l’any passat. Així l’entrada general d’entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passant a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, el preu és de 44.30€ pels infants i de 51€ i mig pels adults.

Ja fa 3 temporades es van estrenar els abonaments de 10 entrades a la piscina, que han tingut molt bona acceptació i que enguany costaran 24.20 per adults i 19.8€ per infants.

Enguany hi ha novetats en els cursets de natació. L’empresa que s’encarregava fins ara ha tancat, i per tant enguany s’encarregarà una altre empresa.

Els interessats en els cursets d’iniciació i perfeccionament de natació podran informar-se a la recepció del mateix equipament. La principal novetat d’aquest any de la piscina és que la instal•lació disposarà de xarxa sense fil gratuïta. Es tracta de la que ja dóna servei a moltes altres places de la localitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics