El Govern de Malgrat de Mar portarà al ple una reurbanització de la platja d’Astilleros

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda en el ple de l’Ajuntament de Malgrat el Govern municipal en minoria presentarà una proposta per reurbanitzar el sector de la platja de Astilleros. La intenció del Govern és millorar les condicions d’aquesta zona per als usuaris, fet que implica frenar la possible construcció de nous locals d’oci i turisme.

De totes maneres, aquesta modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal haurà de passar tota una sèrie de tràmits administratius, entre ells el vistiplau d’almenys un regidor de l’oposició per poder continuar endavant.

Per altra banda, el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Malgrat presentarà una moció per debatre sobre els cartells lluminosos que informen dels actes que organitzen les associacions i entitats, igual com ja passa a PLF. D’aquesta manera es tractarà de canalitzar la informació sobre les activitats que s’hi celebren en la localitat.

El ple ordinari que començarà a les 7 del vespre constarà de 13 punts dedicats, entre d’altres coses, a diferents resolucions d’expedients per infraccions en la normativa que marca la tinença d’animals, i la determinació de les festes locals del proper any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics