URGENT

Pedro Sánchez aposta per fomentar el turisme més enllà de les èpoques estivals

Compartiu aquesta història

El candidat a les primàries a la primera secretaria del Partit Socialista Obrer Espanyol, Pedro Sánchez, va fer campanya ahir a Malgrat. Reunit amb més d’un centenar de militants del Partit en la seu del PSC de la localitat, va provar d’aconseguir suports a la seva candidatura en un míting marcat pel discurs de sentiment socialista.

En declaracions exclusives per a Ràdio Palafolls, Pedro Sánchez, va advocar per recuperar l’economia de la nostra zona mitjançant la promoció d’un turisme més desestacionalitzat.

Si bé les dades de l’atur a la nostra zona acostumen a millorar quan s’apropa l’època estival, els nous llocs de treball estan marcats per una tendència a la temporalització i a la precarització laboral. Davant d’aquesta situació, el candidat a succeir a Rubalcaba aposta per revocar l’última reforma laboral del Partit Popular.

Més enllà del sector turístic, Pedro Sánchez també va apostar per re-industrialitzar Espanya i fer-lo un país exportador. Segons els seu parer, el sector industrial ha de rebre l’impuls del sector públic.

El proper diumenge serà el dia en el que els militants socialistes espanyols escullin el seu primer secretari en unes primàries que no es celebren des de temps de la Segona República.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics