L’Ajuntament de PLF endarrereix la posada en funcionament de la nova zona verda de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si bé fa uns dies el consistori va anunciar que el proper dia 15 es començaria a aplicar la nova zona verda de PLF, finalment l’Ajuntament ha anunciat en un comunicat en el seu portal web que ajornarà l’estrena del nou model d’aparcament pel dia 25 de juliol a partir de les nou del matí.

La zona verda delimitarà les places de pàrquing exclusives i reservades per als veïns de PLF mitjançant un adhesiu acreditatiu en el cotxe. Aquests distintius es podran passar a recollir a partir del 18 de juliol per la recepció de l’Ajuntament, en comptes del proper dilluns com es va anunciar.

Per poder rebre l’enganxina caldrà portar el rebut del pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica, el DNI i la fulla tècnica del vehicle.

A la vegada, també es posaran en funcionament les noves places d’aparcament de zona blava, que funcionaran igual que la resta de les que hi ha a PLF: sense limitació horària i gratuïtes per als veïns de PLF si porten l’adhesiu, mentre que els no residents hauran d’utilitzar el rellotge.

Tot i les noves zones d’aparcament, encara continuaran havent zones d’aparcament totalment lliures. Per tant, al barri de Sant Lluís es podrà deixar el cotxe en les tres modalitats d’aparcaments, zona verda, zona blava i pàrquing lliure

Segons el consistori, aquest nou sistema d’aparcament té com a objectiu donar preferència als veïns de PLF a l’hora d’aparcar per davant dels visitants del Parc Aquàtic Marineland, després de les queixes dels veïns que no troben lloc on aparcar durant les vacances. Per aquest motiu, un cop s’acabi l’estiu s’haurà d’estudiar quin serà el sistema de funcionament d’aquestes places de pàrquing.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics