Aquest cap de setmana es celebren les festes del Mas Reixac

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada estiu, els barris de PLF celebren les seves festivitats pròpies. Per donar el tret de sortida a les vacances, el barri del Mas Reixac celebrarà entre avui i demà la seva festa particular.

Durant aquestes dues jornades l’Associació de Veïns del Mas Reixac ha preparat tota una sèrie d’activitats per a totes les edats. Tal com s’anuncia des del programa de festes, tots els actes es celebraran al Parc central de la urbanització i aquests s’iniciaran amb un castell inflable per als més petits cap a les 7 de la tarda d’avui. A més, la festa estarà amenitzada per l’Esplai del Pas que farà activitats infantils, i tot seguit hi hauran diverses actuacions musicals. Aquest vespre també es farà la presentació de les pubilletes del Mas Reixac i després es donarà pas al grup musical Amics de Lloret de Mar.

Ja demà a la nit s’organitzarà el sopar d’estiu, que estarà animat amb la música en viu del grup Tritò. Els veïns també podran gaudir del ball de country posterior amb el grup Balls’n Roses, o la Cobla de PLF, que oferirà un concert i sardanes.

Finalment, cap a mitja nit hi haurà el ball popular amb el cantant Joan Parrilla.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics