PLF celebrarà demà l’IndudArt, la primera Trobada d’Art Multidisciplinari a la localitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà els carrers de PLF viuran una jornada carregada d’Art. Per primera vegada, el festival Indud’Art de Girona aterra a PLF com si es tractés d’una seu satèl•lit per engrandir l’exposició artística que es fa cada any a la capital gironina.

El responsable de cultura de l’Ajuntament de PLF, Antoni Selvaggi, ens explica que significa per a PLF rebré l’Indund’Art.

Segons l’Ajuntament aquesta jornada compta amb un pressupost aproximat de 6.000 euros, dels quals 2.000 estan finançats per la Diputació a través d’una subvenció.

El festival d’art multidisciplinari va néixer fa 9 anys a Girona i enguany, PLF serà una de les seus artístiques del certamen. El coordinador de cultura afirma que per organitzar aquest esdeveniment ha sigut necessària una bona ben entesa entre l’organització i el consistori palafollenc.

L’Ajuntament ja ha confirmat que per l’any vinent s’espera repetir i ampliar l’experiència artística, que demà marcarà una de les jornades més creatives de PLF.

Durant tota la jornada es podran contemplar les exposicions d’art que es trobaran pels carrers del municipi, presenciar les diferents cercaviles o ballar les tabalades i batucades que s’han organitzat per demà, entre d’altres activitats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics