Sis joves de Tordera es formen per aconsellar sobre el consum d’alcohol i drogues

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A iniciativa del Programa Intermunicipal de Drogues de l’Alt Maresme, l’Ajuntament de Tordera mitjançant el curs gratuït d’educació sobre drogues, alcohol i sexualitat està formant a 6 joves voluntaris de la localitat. La intenció és que aquestes persones puguin transmetre i assessorar a joves com ells sobre els estupefaents i poder-ne fer un bon ús. Per ara, ja han participat en diferents xerrades als instituts, i com que el curs està dividit en teoria i pràctica, ja s’ha anunciat que les hores pràctiques s’estendran sobretot durant les Barrakes de la Festa Major de Tordera.

Des del consistori informen que es muntaran unes carpes en la zona de concerts durant les nits de festa major dedicades especialment a la conscienciació dels joves per a què gaudeixin de la festa amb precaució i sense abusar de les drogues i l’alcohol.

A la vegada, des de l’Àrea de Joventut del municipi s’ha confirmat que la voluntat és que aquests treballs d’assessorament també estiguin presents en altres esdeveniments juvenils que es celebrin a Tordera al llarg de l’any.

Si bé enguany s’han format sis joves entre els 18 i els 25 anys, des de l’Ajuntament es vol continuar incentivant els nois i noies de la població per a què participin en el projecte de conscienciació sobre el consum en excés de substàncies estupefaents i begudes alcohòliques. Tots aquells que estiguin interessats, poden demanar més informació al Casal de Joves de Tordera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics