URGENT

Les embarcacions pesqueres de Blanes també s’obren al turisme

Compartiu aquesta història

Sota el nom de “Pescaturisme” alguns vaixells de la Confraria de Pescadors de Blanes han arribat a un acord amb l’Ajuntament de la localitat per posar en marxa una nova activitat marítima.

La idea es oferir una jornada completa a bord de les embarcacions de pesca per tal de veure com treballen els pescadors i a la vegada gaudir dels paisatges de la Costa Brava des de la mar.

La Confraria participarà amb 13 embarcacions, que treballen amb diferents tipus de pràctica pesquera. Els participants podran escollir entre viatjar en un vaixell dedicat a l’arrossegament, a la pràctica de la sonsera o a la de les Arts menors, que seria la tècnica més manual. De fet, cada excursió té una sèrie de condicionants, com és l’hora de sortida, l’estona en alta mar, el nombre màxim de participants o el preu, que varia entre els 95 i els 140 euros per persona.

Per a què els visitants no es perdin cap detall, la sortida comptarà amb un guia durant tot el dia en l’idioma que s’esculli.

A més, els participants quedaran amb l’acompanyant el dia abans de sortir al mar per familiaritzar-se amb els elements del port i de la pesca en general.

Aquestes activitats ja van començar ahir i estaran funcionant fins a finals de setembre. Per a poder participar les persones interessades s’hauran de dirigir a l’Oficina de Turisme de Blanes on es fan les reserves.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics