URGENT

L’Escola d’Adults de PLF espera rebre més matriculacions en el curs d’anglès

Compartiu aquesta història

Després que el Govern català reformés la legislació per demanar als estudiants universitaris una acreditació de nivell mitjà de qualsevol llengua estrangera al acabar la carrera, les escoles d’idiomes estan notant aquest augment de matriculacions, principalment en la llengua anglesa.

De fet, la responsable de l’Escola d’Adults de PLF, Olga Samper, espera que per al proper curs hagi un augment d’inscripcions en el cursos d’anglès.

De cara al proper curs escolar, l’Escola vol tornar a atendre les demandes de formació de la gent que ho sol•liciti, per tal de reforçar els seus coneixements.

Enguany el centre d’ensenyament tornarà a apostar per una oferta educativa diversificada i es tornarà a centrar principalment en la preparació de la prova del Graduat d’Educació Secundària que organitza el Departament d’Ensenyament.

El centre també té previst formar a tots aquells alumnes que es vulguin presentar a l’examen comú per tal d’accedir als cicles formatius de grau mitjà i superior. A la vegada, tornarà a oferir cursos d’informàtica i llengües, tant estrangeres com comunes. És a dir, des del català i castellà, fins a l’anglès, el francès, l’italià o l’alemany.

De totes maneres, Samper no assegura que es puguin dur a terme tots els cursos proposats.

Recordar en el mateix sentit que els preus dels cursos es mantenen respecte l’any passat i que tots els empadronats a PLF tindran un descompte del 20% sobre la tarifa base.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics