URGENT

Bioiberica renova i amplia el seu laboratori de control de qualitat a PLF

Compartiu aquesta història

Des de fa dues setmanes la planta de la farmacèutica ha modernitzat les seves instal•lacions i ja funciona amb un nou laboratori amb la tecnologia més puntera.

Fins ara les instal•lacions es tractaven d’un espai de treball que estava operant des de l’inici de l’empresa l’any 1975. Si bé s’havia anat renovant, encara no havia tingut cap ampliació.

Per tant, amb les reformes la intenció, més enllà d’instal•lar una tecnologia més moderna, ha sigut ampliar l’equipament, ja que cada vegada l’empresa treballa amb una quantitat més gran de productes farmacèutics.

Per ara les noves màquines encara s’estan posant en marxa. Uns instruments que tal com apunta el director industrial de Bioiberica, Josep Ribas, han de revisar la qualitat de tots els productes que produeix la farmacèutica amb seu a PLF.

Segons Ribas, aquesta ampliació de l’empresa pot facilitar la incorporació de nous treballadors a la planta de PLF:

Bioiberica quan va començar l’any 75 a PLF aglutinava una vintena de treballadors, mentre que ara ja són unes 400 persones.

Ribas ja ha confirmat que per al proper setembre estan preparant una nova inversió per elaborar un nou producte. A més afirma que l’any vinent aquestes inversions continuaran successivament. Segons explica el director industrial, la idea es anar creixent empresarialment a la seva principal planta, la de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics