Cues a l’Ajuntament de PLF per recollir els adhesius de la zona verda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de primera hora s’han començat a lliurar els distintius per la nova zona verda de Sant Lluís, la zona d’aparcament exclusiva per als veïns de PLF.

Des de primera hora moltes persones ja estaven fent cua a les portes del consistori esperant que els entreguin els seus corresponents adhesius.

La zona verda és la nova modalitat d’aparcament que està instaurant l’Ajuntament de PLF al barri de Sant Lluís. Uns estacionaments reservats exclusivament per als veïns de PLF després dels problemes per aparcar sobretot durant aquestes dates d’estiu.

La nova mesura de mobilitat es començarà a aplicar tot just d’aquí una setmana a partir del dia 25 a les 9 del matí. Per aquest motiu, els veïns han de disposar de l’adhesiu que es reparteix des d’avui a l’Ajuntament.

Recordem que els acreditatius de la zona verda s’han d’anar a buscar a l’Ajuntament de PLF des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda, i per fer-ho s’ha de portar el rebut de l’impost de circulació, el DNI i la fulla tècnica del vehicle.

D’altra banda no només es posarà en funcionament la zona verda, sinó que s’ampliarà la zona blava de PLF, la qual funcionarà de forma totalment lliure per als veïns de PLF i amb el rellotge horari per a les persones que vinguin de fora.

Tot i les noves zones d’aparcament, encara hi hauran zones completament lliures on deixar el cotxe. Per tant, els veïns de Sant Lluís podran deixar el cotxe en les tres modalitats de pàrquing: zona verda, zona blava i estacionament lliure.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics