URGENT

Ramir Roger serà l’alcaldable per ERC a Malgrat

Compartiu aquesta història

L’assemblea local del partit va proclamar a Roger com a líder de la llista electoral per a les eleccions municipals de l’any vinent.

El nou alcaldable va ser l’única candidatura que es va presentar en l’assemblea del partit, després de la retirada fa unes setmanes de la número u de Malgrat, Mar Obdúlia Cuatrecases, per qüestions personals.

Ramir Roger, que és sabater de professió, ha declarat a Ràdio PLF que la seva màxima motivació a presentar-se com alcaldable és la d’oferir a l’Ajuntament una major proximitat, obertura i modernitat:

Roger assegura que durant els propers mesos començaran a treballar en el programa electoral, però ja ha avançat que la participació ciutadana i les propostes per rebaixar l’atur de la localitat mitjançant els plans locals d’ocupació seran les claus de la proposta republicana.

Tot i això, bona part de l’ocupació a Malgrat depèn del turisme i de la seva contractació estacional, fet que provoca davallades de l’atur a l’estiu i augments a l’hivern.

Sobre aquesta matèria, l’alcaldable per Esquerra recorda que l’administració pot gestionar des de l’empresa público-privada Malgrat Turisme les sinergies amb els hotels i centres turístics per millorar les condicions del sector, però que, en la seva opinió, no s’estan duent a terme. A més, Roger aposta per potenciar encara més el turisme familiar a Malgrat:

Tal com apunta Ramir Roger, el Govern actual encara no ha trobat la fórmula per explotar les particularitats que té el poble i oferir-les al sector turístic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics