La vida marinera de Blanes sobre als veïns en un cicle de converses a la vora del mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències, l’Ajuntament de Blanes i el Club de Vela de la ciutat han organitzat una sèrie de trobades a la platja per xerrar obertament sobre qualsevol aspecte passat i present de la vila en l’àmbit mariner.

Enguany el cicle arrencarà a les 6 de la tarda del 15 d’agost amb la diada de Santa Maria, i es repetirà dos o tres cops més al llarg del que queda d’any. De fet, la primera trobada tractarà el centenari de la construcció del port pesquer.

La idea és que hi pugui participar tothom que vulgui, ja que les trobades seran en format de tertúlia conduïda i no pas de conferència. A més, comptarà amb la presència de diferents experts per a què es pugui aprofundir en la matèria i crear diferents corrents d’opinió entre els participants per després acabar suscitant debat entre els temes tractats.

Per a què els assistents també puguin tenir una guia sobre els debats, l’Arxiu Municipal de Blanes s’encarregarà de preparar un dossier informatiu sobre tot el que se parlarà a la vetllada.

Després de la primera trobada, el proper cercle no s’espera fins a dos mesos més tard, tertúlia en la que es parlarà sobre els pintors i escriptors que han anat dibuixant i fent literatura sobre el litoral blanenc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics