URGENT

La piscina de Pineda continua en números vermells

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de la localitat ha admès al diari El Punt-Avui que la piscina del complex esportiu municipal de Can Xaubet, a tocar de la N-II, es deficitària.

Si bé la instal•lació aquàtica té garantida la seva continuïtat com a mínim durant els propers dos anys, les pèrdues anuals que comportaran la seva obertura es traduiran en un cost de 400.000 euros anuals per a les arques municipals.

Aquesta situació econòmica arriba després que el consistori de Pineda hagués de rescatar el complex esportiu, ja que l’empresa que el gestionava va fer fallida a finals de l’any passat.

Per deixar a punt la piscina, l’Ajuntament ja va haver d’invertir 100.000 euros, amb la vista posada en possibles noves inversions.

Tal com ha declarat el regidor d’Urbanisme, Jordi Masnou, l’administració local treballa per tornar la viabilitat a Can Xaubet a partir d’una nova concessió.

De fet, en l’últim ple el Govern pinedenc va aprovar una indemnització de pràcticament 400.000 euros a la nova empresa gestora del recinte. Tot i això, el regidor d’urbanisme va informar que l’empresa reclama a l’Ajuntament de Pineda el pagament de prop de quatre milions d’euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics