Cau la participació en la tradicional Travessia Popular del Port de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Unes 270 persones van llançar-se ahir al mar per recórrer pràcticament un quilòmetre de la costa de Blanes. Si bé la xifra casi assoleix els 300 nedadors, s’ha de tenir en compte que si comparem els participants d’enguany amb els de l’any passat, quan es va registrar el rècord, en aquesta edició la participació ha caigut en més de 100 esportistes.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, s’apunta a què enguany la participació ha baixat per culpa del calendari, ja que la prova esportiva ha coincidit amb les travessies de Sant Feliu de Guíxols i Roses.

De totes maneres el públic s’ha tornat a apropar a la platja per observar nedar als esportistes des de Sa Palomera fins a la platja petita del port. Allà, una gran quantitat d’espectadors van anar aplaudint l’arribada dels participants.

Tot i que no era una prova competitiva, es va condecorar als primers en arribar. En aquest cas, els més ràpids van ser Àlex Castejón i Aida Bertran, tots dos participants de proves esportives de primer nivell.

Si bé es van premiar als primers en arribar a la meta, també es va aplaudir la participació dels dos nedadors de major edat, en Ramon Sánchez de 80 anys i la Nuria Gascons de 76, que ja havien participat l’any passat. I els esportistes més petits en aquets cas, la Mar Páez amb 4 anys i en Sergi Cardona amb 7, també van rebre el seu particular homenatge.

Durant tota la prova diferents vaixells van anar acompanyant als nedadors per si cap d’ells necessitava ajuda. Finalment, l’arribada a la platja va anar acompanyada de l’entrega de records i l’esmorzar a la llotja de peix.

La propera prova esportiva popular serà aquest dissabte amb la caminada nocturna de Sant Bonós. Una de les convocatòries més tradicionals que celebra la vila de Blanes en el marc de la seva Festa Major Petita.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics