L’oposició del Consell Comarcal de La Selva planteja donar un vot de confiança a l’actual president

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que Esquerra Republicana de Catalunya abandonés el Govern del Consell Comarcal per les discrepàncies amb el grup de Convergència i Unió en la forma de tractar el cas Manga, ara els partits polítics que estaven a l’oposició plantegen aprovar una moció de confiança al president convergent, Salvador Balliu.

El nou cap va responsabilitzar-se del càrrec comarcal després que l’anterior president, Robert Fauria, hagués de dimitir l’any passat per la seva presumpta relació amb la trama corruptiva del cas Manga. Un cas en el que es van destapar tota una xarxa d’adjudicacions fraudulentes.

Si bé es va canviar al màxim responsable de l’organisme comarcal, Esquerra Republicana va decidir el passat mes de juliol abandonar el Govern, ja que no s’havia efectuat la segona dimissió que demanaven: la del gerent Joan Burjachs, sobre qui apunten tota una sèrie de dubtes, encara que no està imputat en la trama de corrupció.

Com que Esquerra va abandonar el Govern comarcal, ara Convergència i Unió busca nous socis per no haver de governar en minoria. Si bé no sembla que els partits polítics estiguin interessats a entrar en una coalició amb Convergència, el que sí està més a prop és el vot de confiança al partit per a què continuï gestionant l’ens comarcal de La Selva.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics