URGENT

La Caminada Nocturna de Sant Bonós espera arribar als 5.000 participants

Compartiu aquesta història

Blanes acull el proper dissabte l’edició número 32 de la seva caminada pels carrers i camins de la vila.

Aquest és l’acte més esportiu que es celebra a la localitat, ja que aplega a gent de totes les edats, famílies senceres, colles d’amics i fins i tot participen els geganters blanencs.

Enguany la xifra límit de participants s’ha situat en els 5.000 caminants, ja que segons l’organització, superar aquest volum de persones podria perjudicar a la pròpia marxa.

A cavall entre l’esport, la salut i l’oci, és l’activitat de la festa dels copatrons que més gent congrega. De fet, és el major acte participatiu de tot l’any.

La marxa són 8 quilòmetres arreu de Blanes amb un nivell de dificultat baix, per tal que tothom que s’hi apunti els pugui recórrer sense problemes. Si bé una part dels participants prefereix fer la caminada tranquil•lament i gaudint de la nit amb calma, també es pot fer el circuit corrents per posar-se a prova i entrenar.

Les inscripcions es podran fer el proper divendres i dissabte per tres euros i mig a l’Ajuntament de Blanes i a la Ciutat Esportiva de al ciutat durant els horaris establerts.

La sortida de la caminada es farà a dos quarts d’onze de la nit des del Passeig del Mar i finalitzarà com a molt tard a la una de la matinada al mateix punt d’inici. Aquells que no participin a la caminada hauran de tenir en compte que la circulació dels carrers de Blanes patirà diferents talls esglaonats per permetre el pas dels caminants.

De fet, la marxa nocturna de Sant Bonós de Blanes és similar a la Cursa del 107.7 que celebra Ràdio PLF durant la Festa Major. Un esdeveniment esportiu que enguany se tornarà a repetir després de l’èxit de l’any passat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics