URGENT

Els ciclistes comencen a entrenar per una II Pedalada en BTT de PLF més exigent que l’anterior

Compartiu aquesta història

Els camins i corriols de PLF comencen a omplir-se de bicicletes, enguany amb la vista posada en la nova edició de la cursa BTT per les muntanyes de Sant Genís.

El tret de sortida d’aquest any es tornarà a donar a les 9 del matí des de l’escola de Les Ferreries de PLF, però hi hauran diferents canvis respecte l’edició anterior.

Tal com apunta La Comissió de Reis i Carnestoltes, el recorregut estarà marcat per l’augment dels trams pels corriols que travessen els boscos, en detriment de la circulació per les pistes amples de sorra. A més, no es pujarà als Turons del Castell de PLF. De totes maneres, el recorregut continuarà consistint en una serp que es recargolarà entre els arbres i fondalades de Sant Genís al llarg de 28 quilòmetres.

Per aquest motiu, tot i que sigui una pedalada “no competitiva”, la prova esportiva requereix d’un entrenament previ i d’una preparació tècnica sobre la bicicleta.

L’any passat tots els participants es van mostrar molt satisfets amb la primera experiència, i l’organització ja ha avançat que tornarà a repetir el mateix sistema que van utilitzar aleshores.

De fet, després de les recomanacions i les felicitacions que van fer els bikers l’any passat a través de les xarxes socials, s’espera que les inscripcions per aquesta segona prova augmentin considerablement. Per aquets motiu, la Comissió ja ha avançat que el límit de dorsals serà de 400 números.

Al final de la pedalada hi haurà l’entrega dels obsequis, el sorteig de diferents premis, l’homenatge als tres primers en arribar i un esmorzar col•lectiu.

Per garantir la seguretat de tots els participants, la prova comptarà amb els serveis d’emergències per si algun corredor cau i es lesiona. A més, el recorregut disposarà d’un equip de fotògrafs que aniran captant les millors instantànies del trajecte en BTT.

Tots aquells que es vulguin inscriure i recollir el dorsal ho poden fer al Cafè de PLF, a Cicles Pere de Malgrat i a Cicles Serrano de Blanes per 10€. A més, el mateix dia de la cursa els participants també es podran apuntar una hora abans del tret de sortida per 12€.

Si bé la cursa que més gent aplegarà serà la d’adults a partir dels 16 anys, pels nens petits i adolescents també s’ha organitzat un recorregut especial. A més, els pares podran acompanyar en bicicleta als seus fills si ho consideren convenient. En el cas dels nens, el preu del dorsal serà únicament de 5€.

La II Pedalada en BTT de PLF està organitzada per la Comissió de Reis i Carnestoltes i hi col•laboren l’Ajuntament i Ràdio PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics