El Pregó donarà el tret de sortida a la Festa Major de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Just avui comença la Festa Gran pinedenca amb una sèrie d’activitats adreçades per a totes les edats.

Si bé aquesta tarda no serà el plat fort de la festivitat, els actes que es recullen són els més clàssics, com l’ofrena que faran les entitats al Sant Patró de la població, la repicada de campanes o el Correfoc que encendrà els carres de Pineda aquesta nit.

Enguany, des del balcó de la Casa de la Vila, l’Escola Mare de Déu del Roser tindrà la gratitud de pronunciar el pregó de Festa Major. El motiu pel qual aquesta institució cristiana ha sigut l’escollida per donar el tret de sortida dels actes està relacionat amb el 125 aniversari de la seva fundació.

Ja dijous trobem les activitats dedicades als més petits en el que s’ha batejat com el dia de la “Festa Xic”, la novetat d’enguany, i divendres la Transpinedenca marcarà la jornada més bruta de la Festa Major, donades les dures proves que prepara el cau de Pineda en el que ells defineixen com “La Gimcana més dura de la comarca”.

Després de tot l’esbart de la tarda, la Selvatana relaxarà l’ambient a mitjanit amb la seva actuació a la Plaça Espanya.

Dissabte hi ha previst el gruix de les activitats, algunes d’elles relacionades amb els orígens mariners de Pineda, i diumenge el castell de focs artificials donarà l’adéu a les festes des de la platja de la població.

Per als més joves les barraques s’allargaran durant totes les nits a la zona dels Pins i comptarà amb més d’una desena de formacions musicals, entre les que destaquen la presència de Miquel del Roig.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics