URGENT

L’Ajuntament de Calella portarà als tribunals l’operadora turística de borratxera

Compartiu aquesta història

El consistori de la localitat ja està enllestint la documentació per presentar als jutjats una demanda contra l’empresa “Platja i Festa”, organitzadora del Spirngbreak. El consistori d’aquesta manera vol fer front a la campanya turística que va muntar l’operadora en el municipi el passat mes de maig amb la consigna “festa amb contingut sexual i consum d’alcohol sense límit”.

L’administració local considera que aquesta mena d’activitats danyen la imatge de la ciutat després dels esforços que ha hagut de fer per deslliurar-se del turisme de borratxera. Segons l’Ajuntament, el seu model actual es centra en el turisme familiar i esportiu i anuncia que els esdeveniments comercials que tenen a veure amb l’oci desenfrenat ja formen part del passat de Calella.

En la demanda judicial el consistori busca que es reconegui el mal causat a la localitat i provar de vetar a l’operadora qualsevol activitat relacionada, o similar, a la que ja va practicar abans de l’estiu.

Durant aquells dies uns 900 francesos van arribar a la ciutat amb la intenció de passar una setmana plena d’alcohol, sexe i festa sense límits per només 270 euros.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ja ha mostrat a l’operadora, propietat de dues persones que també gestionen una productora pornogràfica, el rebuig cap a l’activitat ociosa que celebra i cap a una possible segona edició del mateix Springbreak, ja que “el reclam de sexe i alcohol no aporta cap valor afegit al municipi”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics