Més de 50 turistes confonen Calella de Palafrugell amb Calella de la Costa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta mena de confusió s’està tornat habitual després que alguns operadors turístics ofereixen imatges del poble de Palafrugell en comptes de la ciutat del Maresme. De fet, l’Ajuntament de la vila de la Costa Brava ja ha denunciat aquest ús il•lícit de la seva imatge per promocionar altres destinacions turístiques de la zona.

Segons el consistori de la població, l’ús d’aquestes fotografies podria ser competència deslleial i publicitat il•lícita que pot comportar problemes a l’hora d’escollir el destí turístic.

I no només se tracta ja de l’ús d’imatges incorrectes,sinó de la forma de definir la territorialitat de Calella de la Costa. Segons alguns portals, aquest municipi en comptes de trobar-se al Maresme, formaria part de la Costa Brava. Una descripció que tindria com a objectiu apropar a un major nombre de turistes.

Fins a mitjans d’agost més de 50 turistes han sigut enganyats i s’han presentat a Palafrugell buscant l’hotel que en realitat estava situat a Calella de la Costa. Una situació que el municipi de la Costa Brava considera que perjudica la seva imatge i dona als visitants una visió distorsionada del que és en realitat el territori.

De fet, l’Ajuntament de Palafrugell està pensant emprendre mesures legals contra aquestes empreses, ja que notificar-los de l’error que estaven cometen per ara no ha servit de res, en el que es considera una confusió interessada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics