Blanes espera superar les 400 donants a la 4a Marató de Donació de Sang

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Serà aquest divendres quan el municipi acollirà una nova edició d’aquesta activitat que sota el lema Blanes dóna sang, vol superar el record de donacions establert fa 2 anys amb un total de 380 participants.

La 4a Marató de Donació de Sang està organitzada pel Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Donants de Sang de Girona, i es farà a la biblioteca Comarcal al matí de 10 a 3 i de 4 a 9 del vespre.

L’objectiu de la jornada també és aconseguir sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica solidària. Cal tenir en compte que cada dia es necessiten un miler de bosses de sang a Catalunya per atendre necessitats dels malalts i altres serveis sanitaris.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen en la organització de diverses activitats durant tot el dia.

Així, hi haurà un espai infantil a càrrec de Creu Roja, i a la tarda un taller infantil a càrrec de la Policia Local de Blanes. Tambe hi haurà actuacions esportives, musicals i de dansa; classes de Pilates; un conta-contes i altres esdeveniments configuren un atractiu programa d’activitats que s’encetarà a les 10 del matí, quan s’inaugurarà la marató.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics