URGENT

Bona acollida de les activitats del Centre Cívic de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions pels tallers i activitats que programa aquest centre del barri del Castell.

Segons fonts de l’Ajuntament, més de 400 persones es van inscriure en el primer dia d’inscripcions. Fins el punt d’exhaurir-se les places per als cursos de ball en línia, zumba, balls de saló, o pel primer grup de les classes de gimnàstica correctiva, motiu pel que s’ha obert un segon grup.

Tot i això hi ha places per a la resta de cursos i tallers previstos pel centre per aquests mesos de tardor. Les inscripcions duraran fins aquest divendres 19 de setembre en horari de matí i tarda.

 

La nova agenda d’activitats del Centre Cívic incorpora novetats com la iniciació a l’acordió, el taller de vitrofusió i la introducció a la nova tendència de fer nines petites de punt,conegut amb el nom japonès de Amigurumi.

L’oferta manté activitats d’altres temporades com els cursos de sevillanes, dibuix i pintura, fotografia, dansa per a persones amb discapacitat intel•lectual, Bollywood, acrobàcia i malabars o expressió i sensibilització teatral per a nens i nenes.

També hi ha cursos idiomàtics i informàtics com ara de català, italià, anglès, rus bàsic, informàtica, internet i xarxes socials, tractament d’imatge digital i cursos de coneixements locals enfocats a la seva història.

Pel que fa a tallers hi haurà costura, patchwork, entrenament de la memòria, punta de coixí o ganxet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics