Bona acollida de les activitats del Centre Cívic de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions pels tallers i activitats que programa aquest centre del barri del Castell.

Segons fonts de l’Ajuntament, més de 400 persones es van inscriure en el primer dia d’inscripcions. Fins el punt d’exhaurir-se les places per als cursos de ball en línia, zumba, balls de saló, o pel primer grup de les classes de gimnàstica correctiva, motiu pel que s’ha obert un segon grup.

Tot i això hi ha places per a la resta de cursos i tallers previstos pel centre per aquests mesos de tardor. Les inscripcions duraran fins aquest divendres 19 de setembre en horari de matí i tarda.

 

La nova agenda d’activitats del Centre Cívic incorpora novetats com la iniciació a l’acordió, el taller de vitrofusió i la introducció a la nova tendència de fer nines petites de punt,conegut amb el nom japonès de Amigurumi.

L’oferta manté activitats d’altres temporades com els cursos de sevillanes, dibuix i pintura, fotografia, dansa per a persones amb discapacitat intel•lectual, Bollywood, acrobàcia i malabars o expressió i sensibilització teatral per a nens i nenes.

També hi ha cursos idiomàtics i informàtics com ara de català, italià, anglès, rus bàsic, informàtica, internet i xarxes socials, tractament d’imatge digital i cursos de coneixements locals enfocats a la seva història.

Pel que fa a tallers hi haurà costura, patchwork, entrenament de la memòria, punta de coixí o ganxet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics