El Consell Comarcal vol incentivar els pisos de lloguer social al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’ens comarcal ha aprovat una nova línia de subvenció destinats tant per a propietaris com per a llogaters amb la intenció d’ampliar l’actual parc d’habitatges de lloguer social. Els propietaris d’habitatges lliures i desocupats poden aconseguir un ajut econòmic si volen posar-lo en lloguer a través de la Borsa de Mediació del Consell Comarcal.

En aquest sentit, el CCM subvenciona la tramitació de la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i una part de les despeses dels arranjaments, condicionament i reparació de desperfectes per tal de poder llogar l’habitatge mitjançant el programa de la Borsa de Mediació. Aquest ajut està destinat a la posada a punt de l’habitatge amb la condició que l’habitatge es posi en lloguer mitjançant el programa de la Borsa de Mediació durant un període mínim de tres anys.

Pel que fa als llogaters, els ajuts es destinen a les persones que aquest any hagin llogat l’habitatge a través de la mateixa borsa. Consisteix en la subvenció de la fiança dels lloguers.

El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 31 d’octubre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics