URGENT

El PSC del Maresme pregunta al Parlament sobre les retallades a l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

La diputada socialista del Maresme, Alícia Romero, ha presentat al registre del Parlament de Catalunya diverses preguntes al conseller de salut Boi Ruiz sobre les retallades que estan afectant als usuaris de l’hospital St. Jaume de Calella.

Els socialistes expliquen que el tancament dels CAP de salut a partir de les 9 del vespre a les poblacions de Tordera, Malgrat, Palafolls, Canet i Calella està fent desplaçar molts usuaris directament als serveis d’Urgències de l’Hospital de Calella.

Segons el partit polític, això provoca més temps d’espera i més despesa en desplaçament del transport sanitari.

En les preguntes al Parlament, Alícia Romero afirma que hi ha una privatització encoberta de la sanitat pública exemplificant-ho en el que s’estan derivant “certes operacions quirúrgiques a centres privats”. També critica les condicions del personal sanitari que, segons Romero, són cada dia més precàries.

En l’exposició de les preguntes, la diputada maresmenca assegura que en els últims 4 anys de govern Mas, s’han tancat un total de 1250 llits als hospitals catalans, 21 dels quals corresponents a l’Hospital Comarcal de Calella.

Ara el conseller haurà de contestar a les diferents preguntes de la diputada socialista.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics