Esquerra Unida de PLF organitza una assemblea popular sota el lema “Ara és demà”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper diumenge a les 10 del matí la formació ha convocat una assemblea oberta a la nostra vila. Una sessió a la que es convida a entitats socials, forces polítiques i ciutadans en general per tal de debatre sobre com “articular una alternativa d’esquerres i unitària a la ciutat”.

La formació, que està integrada al govern municipal al costat del PSC, arrenca així la cursa cap a les eleccions municipals del mes de maig de l’any que ve.

L’assemblea de diumenge pretén que els agents socials i partits polítics posin de manifest els temes que més els afecten. Amb tot la intenció és que el programa electoral de la formació pugui reflectir aquests temes de cara a les properes municipals com explica el coordinador de l’assemblea d’EUIA al nostre poble, Juan Andrés Osorio

Per tractar aquests temes i fer un front comú d’esquerres, el partit a convidat directament a la resta de partits d’esquerres de PLF com ERC, Podem, la Cup i el PSC així com diferents entitats locals com casals de l’Home, de la Dona o La Puput entre d’altres.

Aquest és el tret de sortida de la formació de la carrera electoral. De fet, Osorio explica que aviat es farà una formació pels components de la futura llista electoral per tal d’explicar com funcionen les eleccions, la campanya i la feina a l’Ajuntament. Tot i que encara no es sap qui serà el cap de llista comú amb ICV, Osorio avança que els estatuts del partit permeten presentar-se 3 vegades, pel que si finalment ell és el cap de llista, ho seria per última vegada.

L’assemblea oberta Ara és demà es farà diumenge a les 10 del matí a Can Batlle. Els participants gaudiran d’un esmorzar durant el debat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics