Assalten a dos recaptadors de benzineres a Blanes i s’emporten 15 mil €

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dos motoristes, que esgrimien una pistola i un matxet, van assaltar dilluns de la setmana passada dos recaptadors de l’empresa BTP Petroli, i es van endur un botí de prop de 15.000 euros, que era la recaptació de les gasolineres de la firma,i que anaven a ingressar a les oficines de l’empresa. L’assalt es va perpetrar a l’avinguda Josep Tarradellas de Blanes, a tocar de les oficines, i tot indica que la moto que van fer servir els lladres havia estat robada. Els recaptadors assaltats van denunciar l’atracament i van poder aportar una descripció dels motoristes, tot i que no van poder veure’ls la cara ja que duien el casc posat. Segons les víctimes, un dels assaltants era força més robust que l’altre. La descripció dels lladres es va facilitar a totes les comissaries de Mossos de la zona per si els localitzaven en la fugida. Els Mossos, que s’han encarregat de la investigació, estan inspeccionant les càmeres de seguretat d’establiments de la zona per si alguna va poder captar els moviments dels lladres, que, segons tots els indicis, tenien ben controlats els moviments dels recaptadors i sabien que duien una important quantitat de diners.

Els Mossos relacionen l’assalt de dilluns passat amb l’atracament de què va ser objecte, el 27 de desembre de l’any passat, un recaptador de la mateixa empresa, que en aquella ocasió anava sol, i que va ser assaltat dins un bar del mateix carrer Josep Tarradellas, a la mateixa cruïlla on dilluns es va perpetrar aquest segon assalt.

Aquell dia, eren quarts de vuit del matí i al bar només hi havia el propietari i tres clients, entre ells el recaptador de BTP, que, com solia fer, esmorzava al bar tot esperant que les oficines de la seva empresa obrissin per tal de deixar-hi els diners que duia en una bossa.

De manera molt ràpida i per sorpresa, van entrar al bar dos homes totalment vestits de negre, amb la cara tapada i armats com a mínim amb una arma de foc, que es van dirigir al recaptador, li van ruixar la cara amb un esprai i es van endur el botí. Els assaltants no van ser detinguts i tot fa pensar que són els mateixos o tenen relació amb aquest altre cas.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics