URGENT

PLF entrega el seu suport a la consulta al President Mas

Compartiu aquesta història

Dissabte més de 800 alcaldes o representants d’Ajuntaments catalans van mostrar el seu suport al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè el 9 de novembre es pugui celebrar la consulta per decidir el futur volen els catalans. Tots aquests batlles van lliurar al president l’acord de ple municipal dels seus municipis on es va aprovar una moció a favor del dret a decidir.

En el cas de PLF, va ser el regidor d’Esquerra, Francesc Alemany, qui en nom de l’Ajuntament va lliurar aquesta acta al Palau de la Generalitat.

Els alcaldes i alcaldesses s’han reunit prèviament a l’Ajuntament de Barcelona on han rebut la benvinguda de l’alcalde Barcelona Xavier Trias.

Els més de 800 representants locals presents a l’acte han recorregut la Plaça Sant Jaume fins arribar al Palau de la Generalitat. Allà, el president de la Generalitat, Artur Mas, el president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d’Abadal, i el president de l’ACM, Miquel Buch, s’han dirigit als batlles.

El president de la Generalitat, després de recollir el suport municipal, ha manifestat que no es podrà aturar la veu del poble català.

Segons les dades facilitades per les entitats que promovien la moció, un total de 920 ajuntaments catalans han aprovat en les últimes setmanes les mocions de suport al dret a decidir i a la consulta del 9N.

En el cas de PLF es va aprovar en un ple extraordinari el passat dilluns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics