L’amateur guanya al Tordera, però rep el primer gol de la temporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip continua imparable, com ja ens té acostumat en les últimes temporades i ja suma la 5a victòria consecutiva. L’última a casa i contra el Tordera per 3 a 1. Nil va obrir el marcador al minut 16, però el PLF va acabar la primera part amb un home menys després de l’expulsió de Muñoz. A la repressa, l’amateur va v marcar el 2n , obra de Garcia i tot i la retallada del Tordera, Manel va marcar el tercer al 59.

Tot i la victòria, la nota negativa és que Parera, el porter del PLF va rebre el primer gol de la temporada després de 4 partits i 55 minuts.

L’equip és líder en solitari amb 15 punts . La setmana que ve jugaran a Blanes contra el Cal Aguidó, que és 5è a la taula amb 9 punts.

Precisament els blanencs han estat els rivals de l’Aleví en la primera jornada de la seva vida. Els palafollencs van perdre 2 a 4 amb els dos gols de Romero. De fet els palafollencs van obrir la llauna i van aconseguir anar per davant en el marcador fins el 2 a 1. Després el Blanes va despertar i va capgirar el marcador. La propera jornada jugaran contra el Tordera, que aquesta setmana ha perdut 0 a 9.

El cadet, que també havia d’haver començat la temporada aquest cap de setmana, ha ajornat el partit contra el Bisbalet. D’aquesta manera començarà la temporada aquest proper cap de setmana al camp del Cal Aguidó que aquesta setmana ha empatat a 0.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics