El PP de Blanes demana més vigilància al passeig de mar per evitar actes vandàlics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació ha manifestat la seva preocupació pels actes vandàlics que s’han produït en els darrers dies a diversos negocis del Passeig de Mar de la ciutat. El portaveu, Salvador Tordera, demana a l’equip de govern “més vigilància per evitar que es tornin a produir incidents similars”.

Tordera ha explicat que en els últims dies s’han intentat cremar un parell de terrasses a de restaurant del Passeig de Mar de Blanes i que a més se n’ha fet malbé una altra a la mateixa zona. Segons el portaveu popular quan passa una vegada es pot pensar en un accident o un fet aïllat, però quan es repeteix evidencia un problema, i que cal actuar, buscar els responsables i posar els mitjans necessaris perquè no torni a passa.

El PP afirma que, més enllà de les pèrdues que suposen pels afectats, aquests actes vandàlics generen inseguretat i recorden que algun d’aquests negocis ha hagut de tancar alguns dies a causat dels danys a les seves instal•lacions.

Per tot plegat, el portaveu popular demana que es reforci la presència policial a la zona per evitar que es tornin a produir aquest tipus d’actes vandàlics.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics