Detenen veïns de PLF, Malgrat i Calella acusats de robar cosmètics i revendre’ls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar han detingut a principis d’aquest mes a set persones a Mataró com a presumptes autores de delictes de furt, robatori amb força a camions i receptació.

Els detinguts són 4 homes d’edats compreses entre els 27 i els 50 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, a excepció d’un d’ells que va néixer a Romania. Els homes són veïns de Castelldefels, Calella, Malgrat de Mar i Palafolls.

També es van detenir tres dones d’entre 26 i 46 anys, de nacionalitat romanesa, totes elles de Pineda de Mar.

La investigació es va iniciar al passat mes de maig quan es va tenir coneixement per mitjà de la Policia Local de Pineda de Mar que al mercat setmanal d’Arenys de Mar s’estaria produint la venda de productes de cosmètica, higiene personal, colònies, maquinetes d’afaitar entre d’altres, la procedència dels quals podria ser il•lícita.

En aquella ocasió es va detenir un home i una dona quan lliuraven aquest material sostret a un paradista del mercat d’Arenys de Mar. Aquest paradista també va ser detingut, ja que s’aprofitava de l’adquisició d’aquests productes comprant-los al 30 % del seu preu de mercat amb la finalitat d’obtenir un major benefici en la seva activitat. Els productes que es van intervenir en aquesta primera actuació policial tenien un valor d’uns 1.500 euros.

Arran d’aquesta primera intervenció, els policies van sospitar que la trobada no havia estat casual sinó que podria existir una pràctica habitual d’aquestes persones i es va iniciar una investigació que va fer possible la descoberta d’un magatzem a Mataró on es guardaven aquests productes de procedència il•lícita.

Així el passat 1 d’octubre es va procedir a detenir el responsable del magatzem, i les sis persones més que es trobaven en aquell moment descarregant nous productes. Aquestes 6 persones sumen més de 80 antecedents policials, la majoria dels quals per furts a supermercats i altres delictes d’ordre patrimonial com robatoris a interior de camions.

El valor total dels productes intervinguts en aquesta operació ronda els 20.000 euros.

Part dels productes intervinguts van ser sostrets el passat 25 de setembre d’un camió quan es trobava estacionat a l’àrea de descans de l’autopista AP-7 a Benicarló.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics