URGENT

La nova caserna de Policia de PLF ja està operativa

Compartiu aquesta història

Divendres al vespre es va fer la inauguració oficial del nou edifici de la comissaria de la Policia Local de la nostra vila. Va ser un acte privat en el que van assistir els principals dirigents i comandaments policials de cossos com Mossos d’Esquadra, Guardia Civil o Policies Locals properes.

La inauguració va consistir en una xerrada de l’Ex-comandant de la intel•ligència de l’exèrcit, periodista i professor de la Universitat politècnica de Barcelona, Fernando San Agustín. Una xerrada, presentada per l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, que va girar entorn a la funció policial.

San Agustín va reivindicar la feina del policia com a element de sensibilització i convivència al costat dels mestres i dels jutges de Pau.

ipp

Va valorar-ne la seva autoritat i la seva vocació de servei. Va lloar l’aportació dels cossos policial per la convivència i pel respecte a la llei.

Després de la xerrada de San Agustín, que viu a PLF, es va fer lliurament de les distincions als agents locals i els reconeixements a d’altres policies i cossos policials per la seva tasca o col.laboració amb la Policia Local de PLF.

Entre les distincions hi ha una a un agent de la nostra vila per la seva actuació intentant salvar la vida a un turista alemany que va patir una aturada cardiorespiratòria al nostre municipi.

Després de l’acte protocolari, les diferents autoritats van compartir un refrigeri mentre visitaven les noves instal•lacions, que ja funcionen plenament. Unes instal•lacions que segons Antònia Petit, regidora de governació, ajudaran a millorar la feina del cos local de seguretat. Petit espera que la nova caserna també pugui millorar la convivència dins el cos.

Segons la regidora, s’està en l’intent de millorar la situació en el si de la policia local, enrarida en els últims mesos.

A l’acte d’inauguració, però, només hi va assistir la meitat de la plantilla.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics