Es posa en marxa el nou camp de futbol de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El nou camp de gespa artificial està ja en ple rendiment des de fa pocs dies la Ciutat Esportiva Blanes. De fet aquest cap de setmana ja s’hi ha disputat els primers partits oficials del primer Club Deportiu Blanes.

Durant els darrers dies ja s’havien estat jugant altres partits d’equips de categories inferiors que utilitzaven una part més reduïda que no pas les mides reglamentàries totals que abasta el nou espai.

Fins la temporada passada, el CD Blanes havia estat competint durant 67 anys al camp de futbol d’Els Pins, on va jugar el darrer partit reglamentari el maig d’aquest any, dies abans que s’enderroquessin les antigues instal.lacions a tocar de l’estació de busos de Blanes.

Des que fa 3 anys es va inaugurar la Ciutat Esportiva de Blanes, una de les fites que s’havia marcat l’Ajuntament era poder posar en marxa almenys un dels dos camps de futbol que estaven projectats des del principi. Els camps es van haver de deixar sobre el paper per més endavant per rebaixar costos del projecte.

L’obra executada contempla un terreny amb les dimensions homologables per a partits internacionals. En aquest sentit, el nou camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes compta amb les mides semblants a les que tenen els dels primers equips catalans, com poden ser el FC Barcelona i el RCD Espanyol. D’altra banda, tant la gespa artificial com els nous equipaments esportius amb què s’ha dotat estan homologats per la FIFA i la UEFA com a màxima distinció existent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics