El sènior de bàsquet perd contra el Malgrat en els últims minuts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Palauet va viure dissabte un partit molt igualat fins al tram final. Cap dels dos equips, ni PLF ni Malgrat s’escapaven en el marcador fins que en els últims minuts els malgratencs van acabar obrint una diferencia que va acabar sent definitiva. Al final 49 a 60 a favor del Malgrat 07, però que ha deixat bon sabor de boca als jugaors del sènior masculí. Un equip que s’ha reforçat aquesta temporada ja que el club ha decidit fusionar els equips sènior i sub25 en un mateix equip. L’any passat el sub25 va ser l’equip revelació del club amb uns números impacables fins al tram final del campionat, quan es van desinflar.

De moment dels tres partits jugats, 2 són derrotes i només 1 victòria. Però la manca de temps abans de l’inici de la lliga fa que l’equip es prengui aquests primers partits com una pretemporada accelerada, i esperen que en breu es pugui fer evident la millora de resultats.

La propera setmana jugaran a la pista del Vilablareix, que són 3r amb 1 derrota en els 4 partits que ha jugat fins ara.

L’equip Sots21 també ha perdut. Ho ha fet només d’1 punt, cosa que evidencia la igualtat sobre la pista del Palauet. 55 a 56 contra el La Salle Girona. Aquesta és la 4a derrota de l’equip que ocupa la 12a plaça de la lliga. La propera jornada buscaran la primera victòria de la temporada a la pista del Cassà que és 14è a la lliga.

El cadet de bàsquet ha descansat aquest cap de setmana. De moment ha jugat dos partits amb un balanç d’1 victòria i una derrota. Això fa que sigui 11a a la taula a l’espera de visitar aquesta propera jornada la pista del Blanes C, que és 12è, amb 3 derrotes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics