Detenen 4 joves de Blanes per robar amb intimidació i violència diners i mòbils a menors d’edat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves -dos de 19 anys i els altres dos menors d’edat, de nacionalitats espanyola i marroquina- acusats de dos robatoris amb violència i intimidació.

En els dos casos, els joves actuaven amb violència i agredien o intimidaven amb navalles les seves víctimes, sempre menors d’edat, per robar-los el mòbil i els diners que portaven a sobre. Els fets van tenir lloc a la zona lúdica dels Pins i a l’estació de Renfe de Blanes. Després de les detencions, que es van produir a principis d’octubre, els dos joves majors d’edat van declarar davant del jutge, que va decidir enviar a la presó un d’ells i l’altre el va deixar en llibertat provisional.

Els robatoris es van produir durant els mesos d’estiu. El primer el 7 de setembre, 2 joves li van donar un cop al cap a un menor d’edat i van aprofitar el seu atordiment per robar-li la documentació, el telèfon mòbil i els diners que duia. El segons cas va tenir lloc el 29 de setembre a l’estació de tren de Blanes. Uns desconeguts van intimidar amb una navalla un menor i li van robar el telèfon mòbil.

Arran aquests fets, els mossos van iniciar dues investigacions per tal de localitzar i detenir els autors dels fets. El passat 9 d’octubre va concloure la primera investigació amb la detenció d’un menor i un major d’edat, ambdós de nacionalitat marroquina, pel primer robatori.

4 dies més tard va concloure la segona investigació amb la detenció de dos joves, un major d’edat i un menor, com a presumptes autors de l’atracament comès el 29 de setembre.

Els detinguts majors d’edat van passar el dies 9 i 15 d’octubre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar llibertat provisional pel primer i l’ingrés a presó per a l’altre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics