Victòria per la mínima de l’Amateur contra el Silenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip ha encadenat la 7a victòria després de superar, en un partit complicat i polèmic, al Silenc per 1 a 0. El gol dels locals el va marcar al minut 17 Loren, però va acabar amb el PLF amb 9 jugadors després de l’expulsió d’Stvetomir per doble amonestació i de Marc amb vermella directe al minut 77.

Al final el PLF va poder defensar el gol i mantenir la seva porteria a 0.

En aquestes primeres 7 jornades, el PLF ha marcat 17 gols i n’ha rebut només 2, sent l’equip menys golejat de la seva competició.

L’equip manté el liderat una jornada més, amb 21 punts, 5 més que el segon classificat. La propera jornada l’equip viatja a Blanes per enfrontar-se al quatre vents, que és 10è amb 9 punts.

El cadet va perdre a casa contra el Fornells. Els de la Selva ja dominaven el partit a la mitkja part amb un 0 a 4 i a la repressa van consolidar el marcador amb un 5è gol. Els cadets palafollencs són 15s després de sumar la 2a derrota. La propera jornada buscaran la primera victòria de la temporada al camp de l’Escala, que és 11è amb 1 punt.

Per la seva banda l’Alevi ha descansat aquesta passada jornada i jugaran el proper cap de setmana al camp de la Blanquiblava de Lloret, que és 9è amb 1 empat i una derrota. Els palafollencs són 13s amb dues derrotes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics