Estudien portar l’últim pregó de Festa Major a Pineda i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El musical de Queen, We will rock you, en la seva versió palafollenca i original de l’últim pregó de Festa Major, podria veure’s en diferents teatres del nostre voltant.

Segons ha sabut aquesta emissora s’està en converses per poder-lo representar als teatre de Pineda i Blanes, on es faria una adaptació de l’obra que va obrir la Festa Major d’enguany, el passat 4 de setembre.

Ara com ara està pràcticament tancada la representació al Centre Cultural i Recretiu de Pineda per aquest proper mes de novembre, i s’està en converses incipients amb el teatre de Blanes per poder representar el musical més endavant.

El We Will Rock You és una adaptació al català, i amb un estil palafollenc, d’un exitòs musical basat en la música de la formació britànica Queen,i interpretada i cantada per veïns de PLF. En aquests “bolos” a les poblacions veïnes es recuperarà el repartiment original del setembre i l’únic que es canviaria seran algunes referències locals que es fan en el guió i les projeccions que es van realitzar sobre les parets del teatre i que s’adaptaran per a fer-les en altres espais.

Si finalment s’acaba concretant seria la primera vegada que es representa més d’una vegada i que s’exporta més enllà de la nostra vila el pregó local.

Des de fa anys els pregons de PLF ofereixen adaptacions de coneguts musicals com Mamma Mia dels Abba, els Beatles, el fantasma de l’opera, o West Side Story entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics