URGENT

Mercader serà el nou cap de llista del PSC a Malgrat

Compartiu aquesta història

Dissabte l’assemblea del partit va ratificar a l’actual 2n tinent d’alcalde i regidor d’Obres Públiques, Urbanisme i Platges com a nou candidat del PSC a l’alcaldia de Malgrat.

Mercader, de 29 anys, té el repte de substituir a l’històrica Conxita Campoy, que porta 24 anys a l’alcaldia malgratenca. De fet el repte s’amplia a mantenir l’alcaldia de Malgrat pel PSC, partit que ha governat des de la restauració democràtica, primer amb Pepito Mora i després amb Campoy.

Mercader és conscient del repte que suposa ser el nou cap de llista en èpoques que el partit no passa el seu millor moment a nivell català i malgratenc, on governen amb minoria al costat del PP.

El nou cap de llista era l’únic que va presentar els avals necessaris per poder presentar-se i va ser ratificat per una amplíssima majoria de militants i simpatitzants.

La carrera electoral l’ha començat amb la posada en marxa d’un web personal en el que anirà desgranant propostes i opinions.

2 (2)
Mercader a l’assemblea de dissabte. FOTO: PSC Malgrat

Mercader que va entrar a l’Ajuntament de Malgrat aquesta legislatura , afirma que recull el testimoni dels anteriors candidats però que ho farà amb un estil propi, amb transparència i estan a peu de carrer.

 

Web del candidat: www.joanmercader.cat

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics