Blanes reformarà la seva oficina central de turisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de la ciutat ha acabat el projecte per reformar l’Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya amb l’objectiu de fer-la més gran, còmoda i atractiva pels seus usuaris.

El projecte de remodelació compta amb un pressupost d’execució de 32 mil euros, un import que es finançarà amb la taxa turística que percep el municipi. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, destaca que “es tracta d’adequar-la als nous temps i fer-la més atractiva no tan sols de cara als visitants que s’hi adrecen per obtenir informació, sinó també pels treballadors que han d’atendre als turistes, que guanyaran en espai i comoditat”.

L’alcalde afirma que actualment el sector turístic i comercial continuen sent un dels puntals forts de l’economia blanenca, i que per això cal recolzar-los amb accions i millores com aquesta.

La remodelació preveu mantenir l’actual estructura, fent un tancament per poder guanyar en espai. També es climatitzarà la nova superfície guanyada, i s’aprofitarà per introduir serveis que s’adaptin als nous temps. El termini d’execució previst, un cop s’hagi fet tot el procediment administratiu previ, és d’un mes i mig. Ara, el projecte està en exposició pública.

La marquesina actual es va construir fa uns 22 anys, i durant molt temps va comptar amb dos reduïts espais independents: un quiosc de venda de diaris i revistes i l’altra per vendre bitllets d’autobusos i abonaments combinats de tren. El 2009 es va fer una rehabilitació integral, especialment de la superfície tancada, que es va destinar perquè substituís les funcions de l’Oficina de Turisme que havia estat situada en un altre emplaçament de la plaça Catalunya. Fins llavors havia estat ubicada en una estructura mòbil.

Llavors es va dotar l’oficina d’un petit lavabo, un espai per a usos de magatzem i una zona d’atenció que s’ha fet petita.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics