Localitzen una plantació amb 4000 plantes de Marihuana a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Metropolitana Nord, juntament amb agents de la Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar, van localitzar el passat 9 d’octubre una plantació de 4.000 plantes de marihuana a Tordera.

Segons expliquen les fonts policials, mentre els mossos realitzaven una inspecció en una explotació ramadera, van detectar una nau de nova construcció amb sortides d’aire no habituals en granges ramaderes, així com una forta olor característica de la marihuana. Seguidament es van localitzar cinc estances amb plantes en diferents fases de creixement. També hi havia làmpades, ventiladors de peu, extractors d’aire, dues balances de precisió, filtres d’aire i mesuradors de temperatura i d’humitat.

Els mossos van imputar cinc persones: un treballador i quatre propietaris de l’explotació per un delicte contra la salut pública i per un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la xarxa elèctrica per abastir la plantació tenia una connexió irregular. A més, el treballador es trobava en situació administrativa d’estada irregular en territori espanyol i sense contracte de treball. Per aquest motiu també s’imputa als quatre propietaris un delicte contra els drets dels treballadors.

Un cop els investigadors van prendre la corresponent declaració en seu policial, els imputats seran citats a declarar properament davant l’autoritat judicial competent d’Arenys de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics