Blanes, Malgrat, Pineda i Santa Susanna es promocionen a la Festa dels Súper

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, la Generalitat de Catalunya, ha participat a la Festa dels Súpers, la gran cita anual del mig milió de membres del Club Súper 3, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc

En aquesta edició, el govern ha muntat dos estands: el del Centre d’Internet Segura, dedicat a promoure un entorn segur per als més joves en l’ús d’Internet i les TIC en general i un de l’Agència Catalana de Turisme, en què es promocionaran diferents destinacions i propostes de turisme familiar.

Coincidint amb el vintè aniversari de la proclamació de l’Any Internacional de la Família per part de l’ONU, la Generalitat va declarar el 2014 com “L’Any del Turisme Familiar”. En aquest marc, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha endegat diverses accions adreçades a aquest segment de públic, que a Catalunya suposa un 60% dels seus visitants.

Una d’aquestes accions promocionals és donar-se a coneixer a la Festa dels Súpers que aplega a milers de famílies. Allà s’han promocionat les 16 destinacions tipificades per la Generalitat com de Turisme Familiar. Entre aquestes destinacions hi ha Malgrat, Calella, Sta Susanna Pineda, però també Blanes o Lloret de Mar i d’altres bàsicament al litoral, però també al Pirineu.

A l’estand de promoció turística ha ocupat 300 m2 i estava equipat amb un circuit de bicicletes i un inflable per als més petits

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics