Bon balanç del servei de Mobilitat Internacional per a Joves de la nostra comarca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tan joves, ajuntaments, Generalitat, Diputació i Consell Comarcal han coincidit a assegurar la importància de disposar al Maresme d’aquest servei que ajuda als joves a emprendre una experiència a l’estranger ja sigui en l’àmbit dels intercanvis, la formació, el voluntariat o la recerca de feina.

La setmana passada es va fer a Vilassar de Mar un acte que va aplegar responsables de diferents administracions, entitats i joves que van explicar les seves vivències en els últims mesos.

El servei es va iniciar el 2012 amb 8 ajuntaments i ja en són 19, entre els quals PLF. En aquest temps, s’han habilitat oficines d’atenció presencials a Malgrat, Mataró i Vilassar de Mar, mensualment s’edita un butlletí amb totes les ofertes disponibles i s’ha dut a terme un primer intercanvi internacional que els joves participants valoren molt positivament. Ara, és el moment d’expandir el servei per tal que sigui més conegut entre els joves del Maresme.

Per fer-ho s’han fet uns panells informatius que, en format exposició, anirà recorrent aquells municipis que ho sol•licitin. També s’ha fet una col•lecció audiovisual de 9 vídeos de petit format que presenten les diferents opcions de mobilitat internacional i que s’aniran publicant en les properes setmanes.

Aquests recursos contribuiran a donar una visió global de totes les alternatives de les què disposen els joves per viatjar a l’estranger tot enriquint les seves vivències personals, educatives i professionals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics