El sènior de bàsquet guanya el seu segon partit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Fa unes setmanes un dels jugadors de l’equip assegurava a RP que només era qüestió de temps que arribessin els bons resultats. Aquest cap de setmana l’equip ha aconseguit la seva 2a victòria del campionat. Ha estat al Palauet i contra el Cornellà de Terri, 61 a 53. La victòria els permet escalar posicions a la taula, tot i que encara són a la part baixa, en concret a la 13a posició. Poden continuar escalant aquest proper cap de setmana si guanyen al Farners que són 12s.

En canvi el Sots21 ha caigut una nova jornada i ja és l’únic equip de la categoria que encara no coneix la victòria en els 6 partits disputats fins ara. L’última derrota ha estat a casa contra el Figueres repetint el marcador del sènior, però al revés: 53 a 61 a favor dels empordanesos. El PLF és 11è a la taula i la setmana que ve se les haurà de veure amb el desè classificat; l’Olot, que suma dues victòries.

El cadet tampoc ha tingut sort aquesta setmana i ha caigut contra el PalamósB; 63 a 54. Els locals són 9s amb 2 victòries i 2 derrotes. La propera jornada també jugaran contra un equip de Palamós; el Vedruna, que són líders de la competició amb només 1 derrota en les 5 jornades disputades.

El cadet femení, per contra, és l’equip més fort del club. Aquesta setmana ha passat per sobre del St Narcís: 78 – 25. És la 3a victòria de l’equip que és 4t a la taula amb possibilitat d’atrapar als 3s la propera jornada, ja que l’equip jugarà a la pista del Fornells, 3r amb 4 victòries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics