La Puput ultima una altra castanyada al centre de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les activitats més longeves de les que organitza aquesta veterana entitat local de PLF. De fet, enguany es celebra la 30a edició.

La Puput ha preparat una nova castanyada popular però mantenint l’esperit de sempre al Parc de Joaquim Ruyra per aquest divendres al vespre.

Com és habitual, a partir de les 9 es podrà aconseguir castanyes i moscatell de forma gratuïta, tot plegat acompanyat amb música. Un esquema que es repeteix des de fa 30 anys, com recorda en David Alenyà, membre de la Puput.

L’única de les novetats introduïdes en tots aquests anys de celebració de la castanyada, és el que l’entitat cultural anomena “Concurs Internacional de Panellets” on tothom pot presentar les seves propostes de panellets preferits. Un Jurat en valora tan l’aparença exterior, l’originalitat, com també el gust d’aquest tradicional postra de tot sants. L’organització calcula que se’n presentaran una 15a de propostes en aquesta 4a edició.

Qui vulgui participar-hi cal que presentin els seus panellets el mateix divendres al jurat que en valorarà diferents aspectes abans d’emetre el seu veredicte durant la mateixa nit de la castanyada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics