Saquegen una nau de distribució de licors i begudes de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons publica El Punt Avui, els lladres van fer set forats al sostre i les parets de la nau de l’empresa Lloret Bier per tal de poder accedir al magatzem. Un cop dins es van endur begudes valorades en uns deu mil euros en un camió de la casa, que després els lladres van abandonar a Vidreres.

Segons el diari, el robatori es va produir dilluns i ahir dimecres es va poder localitzar el camió abandonat a Vidreres.

No és el primer cas de robatori en aquest tipus d’empreses. De fet, com en els casos anteriors, com ara Vidreres i a Sant Joan de les Abadesses, els lladres van deixar de banda els vins i refrescs i van seleccionar els licors més cars. En aquest cas, també es van endur ampolles d’Anís del Mono, que en els robatoris anteriors no havien agafat.

Un cop tenien el botí, els lladres van sortir per la porta principal, activant els sensors de l’alarma. Això va fer que les càmares de seguretat enregistressin almenys a 3 lladres, però és difícil identificar-los perquè vestien roba fosca i anaven molt tapats.

Segons el Punt, els Mossos d’Esquadra investiguen el cas i sospiten que els assaltants són un grup que s’ha especialitzat a saquejar empreses de distribució de begudes per col•locar els licors al mercat negre.

 

El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics