Blanes prepara la 3a Fira de Bruixes per aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’activitat vol dinamitzar el comerç, la restauració i l’allotjament de tot el municipi durant els tres dies que dura la fira; des del divendres i fins el diumenge.

En aquest sentit, l’organització compta amb la col•laboració de botigues, empreses i establiments de restauració i allotjament, així com de diverses entitats locals.

Com és habitual, la Fira de Bruixes oferirà un espai misteriós i màgic que, lligat amb la temàtica de la tradició de Tots Sants i la castanyada, oferirà la possibilitat de gaudir del món de les fades i les bruixes en un entorn on hi ha personatges fantàstics.

A l’igual que l’any passat la cita serà al passeig de dintre i gràcies a la decoració de les parades i a les disfresses que lluiran els venedors ajudarà a ambientar la fira, que oferirà des de productes d’aromateràpia i minerals fins a objectes d’artesania, flors i alimentació.

El programa que s’ha organitzat inclou més de 30 activitats paral•leles. Una de les més destacades és una sessió de cinema nocturn, amb la projecció d’un documental sobre bruixeria que es farà el dissabte a les 10 de la nit al Centre Cultural Els Padrets, amb entrada gratuïta.

L’altra novetat destacada seran dues sessions de contes per a la canalla narrats en anglès, que es faran dissabte a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

Per promoure aquest i la resta d’actes programats, durant els dies en què tindrà lloc la Fira de les Bruixes hi haurà instal•lada una pantalla de vídeo que anirà oferint i avançant l’agenda d’activitats, així com un tràiler del documental. La pantalla estarà instal•lada al Passeig de Dintre, formant part del recinte firal.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics