L’ACEP sortejarà demà 4 entrades per a la Mostra Gastronòmica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Durant tot el mes d’octubre l’entitat ha dut a terme una campanya en els seus establiments associats que acabarà demà amb el sorteig de 4 entrades per a la 7a edició de la Mostra Gastronòmica de la nostra localitat.

Els clients de la 30a de botigues de l’Acep han pogut anar omplint les butlletes per participar en aquest sorteig en les últimes setmanes i demà, després de l’informatiu de la 1 es farà el sorteig en directe a través de RP.

Com és habitual un cop extretes les butlletes guanyadores, es trucarà en directe als premiats per anunciar-los el premi. Ho explica el president de l’Acep, Francesc Treserras.

Els 4 guanyadors de l’Acep seran els primers en tenir entrada per a la Mostra Gastronòmica d’enguany, ja que encara no s’han posat a la venda. Ho faran la propera setmana i més concretament dijous dia 6.

La Mostra d’aquest any es tornarà a celebrar al casal de l’avi del centre el proper dia 21 de novembre. Hi tornaran a participar la majoria de restaurants de PLF que elaboraran dos plats cadascun. Els visitants podran degustar qualsevol dels plats a banda de les begudes i eles postres servides especialment per a la jornada.

El proper dijous es posaran a la venda 180 entrades a un preu de 30€. Un preu que es manté des la 3a edició de la mostra, un certamen que es va començar a fer el 2007 al teatre i que ha experimentat diferents formats fins a arribar a l’actual.

Un cop finalitzada la campanya de la Mostra Gastronòmica, l’Acep es fixarà ja en la tradicional campanya de Nadal, per la que lliurarà 6 premis de 300€ per gastar-se a les botigues de l’Associació. Tresserras compara el premi amb la pel•lícula “Pretty Woman”, ja que els guanyadors van comprant però ho paga l’Acep.

La campanya de Nadal s’engegarà en les properes setmanes amb el mateix sistema de butlletes per participar-hi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics