L’Institut de la Font del Ferro serà el punt de votació del 9N a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir l vespre la Generalitat va fer públic quins seran els centres de votació habilitats de cara al procés participatiu del 9N.

No hi ha hagut sorpreses i tothom que en el seu DNI tingui una adreça de PLF, sigui on sigui que visquin, hauran de dipositar el seu vot a l’Institut de PLF, on s’habilitaran diferents urnes per recollir els vots dels palafollencs que vulguin participar en aquest procés.

Qui vulgui consultar l’urna en la que haurà de votar cal que entri a la plana web participa2014.cat on introduint el municipi i el primer cognom, s’indica l’urna corresponent.

Tot i això, el procés està pendent de la decisió que prendrà demà el Consell de Ministres, que podria impugnar de nou el procés endegat des de la Generalitat.

Precisament aquesta passada matinada ha començat la campanya sobre el 9N. En aquest marc, i seguint la tradició dels processo electorals convencionals, Convergència Democràtica ja ha fet la primera enganxada de cartells en favor del Sí-Sí.

Es dóna que els cartells de la consulta són només de CDC sense Unió, ja que la formació liderada per Josep Antoni Duran i Lleida defensa el Sí a la primera pregunta i dóna llibertat a la segons pregunta, la que qüestiona entorn a la independència. És per això que el cartell del Si- Si només és d’un dels socis de la federació.

En el cas de PLF, i en contra del que és habitual en processos electorals o referendaris, el consistori no ha habilitat espais especials per a la propaganda sobre les votacions.

Encara sobre el 9N, ERC de Pineda ha denunciat que el govern local, del PSC, ha prohibit difondre informació sobre el 9-N en una carpa informativa.

El govern, liderat pel president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, autoritza “la carpa informativa demanada pels republicans, però els avisen que “no es podrà donar informació ni difusió d’actes emparats en la normativa suspesa”. Per això ERC acusa l’alcalde de usar raons purament ideològiques i no objectives per limitar aquesta activitat informativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics